Social

Frumoasa rezineancă Lia Sinchevici va juca un rol principal în primul serial românesc despre geto-daci

Lia, fiica medicilor rezineni Maria și Vladimir Sinchevici, născută în 1989, a absolvit Liceul Teoretic „Alexandru cel Bun” din Rezina, Facultatea de Jurnalism și Ştiințe ale Comunicării la Universitatea din București, studiind concomitent arta actorului la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din capitala României. După cum a declarat pentru CUVÂNTUL tatăl actriţei, frumoasa noastră pământeancă a jucat roluri în mai multe teatre bucureștene, dar și în filme de lung metraj alături de actori cu renume de  talie mondială. Recent, Lia a oferit un interviu pentru Sputnik Moldova, pe care îl preluăm mai jos.

Lia Sinchevici, actrița care a ajuns în atenţia opiniei publice după ce s-a filmat într-o peliculă alături de Jean-Claude Van Damme, va juca un rol principal în primul serial românesc despre geto-daci.

Frumoasa și talentata actriță din Republica Moldova Lia Sinchevici oferă detalii despre povestea ei de succes într-un interviu pentru Sputnik Moldova. Spune că pentru ea a fost o șansă frumoasă să joace alături de Jean-Claude Van Damme, dar nu a considerat că este un motiv de a renunța la munca asupra sa. De aceea a depus efort pentru a obține roluri bune atât în filme, cât și în piese de teatru. „Nu am vrut să profit de faptul că am jucat alături de Van Damme, de aceea mai apoi am muncit mult pentru a obține roluri bune. Lumea a auzit de mine grație mai multor filme în care am jucat,” spune Lia Sinchevici. În prezent actrița muncește împreună cu o echipă de profesioniști la „Geţii: Superstiţii şi Război”, primul serial românesc despre geto-daci. Lia Sinchevici nu a dat prea multe detalii despre acest proiect, menționând doar că va juca un rol principal. Lia Sinchevici visează să ajungă să joace în pelicule cinematografice și în piese de teatru produse la Chișinău.

Cristina Bumbu-Dănuță,

sputnik.md

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker