Politic

Chicu: Toți politicienii se pregătesc de alegeri parlamentare anticipate

Chicu: „Toți politicienii se pregătesc de alegeri parlamentare anticipate.

În cadrul unui briefing de presă,susținut după întrevederea cu conducerea de vârf a țării, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a declarat că în momentul actual, fiecare politician se pregătește de alegeri parlamentare anticipate.

Toți politicienii, necătând la ce declară ei, toți politicienii se pregătesc de alegeri parlamentare anticipate. Ele, bineînțeles că vor avea loc anul viitor. Rămâne la discreția președintei alese, președintelui încă în exercițiu, altor președinți de partide, deputaților să se întrunească, să discute și să decidă când fac aceste alegeri„, a declarat Ion Chicu.

Totodată, Chicu a precizat că Republica Moldova a intrat într-o altă campanie electorală odată cu terminarea alegerilor prezidențiale, făcând referire la protestele care au avut loc ieri în cadrul PMAN.

Cred că fiecare cetățean își dă seama că imediat după 15 noiembrie, când a fost turul II al alegerilor prezidențiale, Republica Moldova datorită politicienilor săi a intrat de facto în următoarea campanie electorală, acea de alegeri parlamentare anticipate”, a precizat el.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker