Politic

Pentru Moldova nu va participa la ședința de azi a Parlamentului

Pentru Moldova nu va participa la ședința Parlamentului, unde va fi examinată moțiunea de cenzură împotriva Ministrerului de Interne.

Deputații Platformei „Pentru Moldova” au anunțat despre asta în cadrul unui briefing de presă. Aceștia au afirmat că „agenda Parlamentului nu reiese din necesitățile strigente. „

„Astăzi nu rezolvă nimic din problemele actuale și nici măcar nu pune în discuție subiectul demisiei ministrului. Subiectul de azi este unul strict politic. Noi nu vrem să fim atrași în jocurile politicie ale unor parted rivale. Nu dorim să participăm la o agenda falsă, care nu rezolvă problemele oamenilor”, a declarat parlamentara Ruxanda Glavan.  

Amintim că astăzi, 7 decembrie, Parlamentul urmează să examineze moțiunea simplă asupra activității Ministerului Afacerilor Interne, depusă de fracțiunile ACUM, Platforma DA și PAS.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker