Politic

Slusari: Dodon pune în pericol securitatea Republicii Moldova!

Slusari: Dodon pune în pericol securitatea Republicii Moldova!

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a ținut și el un discurs la mitingul din Piața Marii Adunări Naționale.

În discursul său, Alexandru Slusari l-a acuzat pe Igor Dodon de trădare de țară și a declarat că Guvernul Chicu ar trebui să-și dea demisia cel târziu pe 10 decembrie.

„Dodon pune în pericol securitatea Republicii Moldova. Cei de la Platforma DA propunem un plan simplu. Pe 10 decembrie urmează să fie validat mandatul dnei Sandu la CC. Iată în această zi este necesar ca tovarășul Chicu să plece. Să-și dea demisia, anume în această zi. Și tot în această zi sau maxim a doua zi ar fi bine ca Maia Sandu să depună jurământul, ca Dodon să plece. Să nu mai așteptăm două săptămâni.  Să ia tot ce mai are el de luat de la Condrița și să plece. N****n s pliaja”, a declarat Slusari.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker