Advertoriale

CUVÂNTUL – cel mai original și util cadou de Crăciun

CUVÂNTUL – cel mai original și util cadou de Crăciun!

Dorești să faci cu ocazia sărbătorilor de Crăciun un cadou original și util pârinților, buneilor, rudelor ori prietenilor de la țară?

Un abonament la săptămânalul CUVÂNTUL pentru a.2021, care costă doar 96 lei pentru 6 luni și 192 lei – pentru 12 luni ar fi poate cea mai reușită variantă.

Mai ales că cei care nu au acces la varianta online a ziarului – cuvintul.md, beneficiază de toată informația gratuit, iar pentru locuitorii de la țară din regiunea Orhei, CUVÂNTUL rămâne cea mai accesibilă și ieftină sursă de informații despre viața și evenimentele din teritoriu, dar și din țară.

Abonamentele pot fi perfectate la orice oficiu poștal sau la redacție. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker