Evenimente

Protest în centrul Chișinăului. Oamenii scandează „Șor și Dodon, la tomberon!” și „Anticipate”

Protest în centrul Chișinăului. Oamenii scandează „Șor și Dodon, la tomberon!” și „Anticipate”.

În aceste clipe, are loc protestul cetățenilor care au venit să-și apere votul pe care l-au dat în data de 15 noiembrie și să stopeze încercarea partidelor PSRM-Șor de a uzurpa puterea în stat.

La protest se află și Vicepreședintele Platformei DA, Alexandr Slusari, și Deputatul PAS, Igor Grosu.

Alexandr Slusari: „În viața sa politică Igor Dodon, politic s-a culcat cu toți. A furat ce era posibil de furat din această țară. Acum el încearcă să uzurpeze puterea. El acum pune în pericol securitatea țării.

Oamenii care se află la protest scandează: „Jos corupția!” pentru deputații corupți”; „Șor și Dodon, la tomberon!” și „Anticipate”; „Noi suntem poporul” și „Maia Sandu și poporul”.

Urmăriți live:

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker