Util

Horoscop 23-29 ianuarie

Berbec: Duminică, Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie ar putea fi ceva mai scăzut decât de obicei. Dormi mai mult şi nu te implica în activități care te solicită prea mult fizic. Întâlnirea cu rudele apropiate și prietenii i ți-ar putea face mult bine în ultima zi din săptămână.

Taur: De marți până joi, Luna se mișcă prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, gândește-te dacă nu a devenit cam flexibil sistemul tău de principii și asigură-te că acele convingeri după care te ghidezi sunt bine înrădăcinate în personalitatea ta. Altfel, ai putea s-o iei pe unele căi nu tocmai bune.

Gemeni: Luna Nouă de sâmbătă se formează tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, semn că a venit vremea să aduci unele ajustări care se impuneau concepției tale despre viață, cu atât mai mult dacă ai trecut prin unele evenimente destul de bulversante din acest punct de vedere. Ține cont că principiile se mai schimbă uneori.

Rac: Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu cum că-n următoarele două săptămâni pot avea loc evenimente nebunești cu impact emoțional destul de puternic care pot avea conexiune cu persoana iubită. Trebuie să le iei așa cum sunt și să nu mai încerci să le controlezi.

Leu: De marți până joi, Luna se plimbă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, sensibilizând segmente de corp ca dinții, pielea și spatele. Dacă există-n istoricul tău medical afecțiuni ale acestora, poate ar fi mai bine să-ți iei unele măsuri de precauție pentru a evita o reîmbolnăvire.

Fecioara: Luna Nouă de sâmbătă se perfectează tocmai în casa sănătății din hroscopul tău general, fapt pentru care-n următoarele două săptămâni ar fi de dorit să te îngrijești mai mult de acest sector al vieții tale. Ferește-te să stai prea mult în picioare ori viceversa întrucât te-ai putea alege cu unele dureri supărătoare de picioare care nu-ți vor permite să-ți duci sarcinile la bun sfârșit ușor.

Balanţa: Duminică, Luna ajunge în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care te-ai putea simți nițel moleșit/ă și lipsit/ă de energie. Nu-i recomandat să-ți iei prea multe angajamente atunci sau să te dedai activităților de timp liber care te solicită prea mult din punct de vedere fizic. Relaxarea este cea mai bună opțiune.

Scorpion: Luna Nouă de sâmbătă are loc tocmai în casa familiei, universul tău interior, fapt pentru care ar putea avea loc unele evenimente de familie care riscă să te scoată nițel dintr-ale tale. Nu vei reuși să evoluezi și să treci de acest prag în care te afli dacă nu pui punct unor capitole neîncheiate din viața ta, mai ales dacă au rămas deschise încă din copilărie. Iartă și caută să mergi mai departe.

Săgetător: Luna Nouă de sâmbătă se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că dacă urmărești să-ți atingi întregul potențial, ar fi de dorit să le ceri părerea apropiaților și să vezi unde anume cred ei că mai ai de lucrat. Încearcă să iei cât mai bine criticile constructive și să vezi la timp că nu-ți doresc decât binele. Poți ajunge foarte departe dacă realizezi acest lucru.

Capricorn: De marți până joi, Luna se plimbă prin casa vitalității din horoscopul tău general, deci așteaptă-te ca nivelul tău de energie să fluctueze destul de mult în acest interval de timp. Nu-ți propune să faci activități care presupun să te concentrezi multă vreme pe același lucru, ci ocupă-te de cele care-ți permit să mai iei o pauză din când în când. Altfel, ai putea ajunge să te epuizezi.

Vărsător: Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa vitalității din horoscopul tău general, semn că dacă te-ai simțit lipsit/ă de energie în ultima vreme, lucrurile s-ar putea muta pe făgașul normal începând de săptămâna aceasta. Forțele-ți vor reveni trepat în următoarele două săptămâni, prilej numai bun să recuperezi avântul unor activități la care ai cam șomat de ceva vreme încoace.

Peşti: Luna Nouă de sâmbătă se perfectează în casa subconștientului din horoscopul tău general, exacerbându-ți senzația că uneori ești diferit/ă de oamenii din jurul tău și acesta este motivul pentru care ei nu te înțeleg. Poate dacă ți-ai îmbrățișa unicitatea și ciudățeniile, ai avea o altă părere despre tine și s-ar mai reduce din paranoia care te cuprinde uneori. Depinde doar de tine. În următoarele două săptămâni s-ar dori să nu dai crezare, dar nici să nu apleci urechea la bârfe.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker