Evenimente

Concurs pentru micii antreprenori

Începând cu 25 noiembrie şi până la 25 decembrie 2020, centrul educațional INTELLECT invită copiii cu vârsta cuprinsă între 9 ani şi 15 ani să participe la concursul celor mai ingenioase idei de afaceri pentru copii cu genericul „Antreprenorul junior”. 

Concurs pentru micii

Copiii îşi pot prezenta ideile de afaceri sub următoarele forme: video (durata minim 10 minute) sau mini-plan de afacere. 

Ideile le puteţi expedia pe adresa: intellectschool4you@gmail.com până la data de 20 decembrie 2020.

Două cele mai ingenioase idei vor fi premiate cu 3 cărți de dezvoltare personală pentru copii; Certificat cadou pentru cursul ,,Junior start-up” pe parcursul anului 2021 în cadrul centrului INTELLECT, unde copiii își pot dezvolta idea de afacere până la produsul/serviciul finit; Diplome.

Toți participanții vor primi diplome de mențiune.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker