EvenimenteRezina

Surpriză „vie”, în poșta Parlamentului. Un deținut din Rezina și-a tăiat degetul și l-a trimis în Parlament

Surpriză „vie”, în poșta Parlamentului. Un deținut și-a amputat degetul și l-a trimis într-un plic la Cancelaria Legislativului. ANP a inițiat o anchetă

Un deținut aflat la Penitenciarul nr.17 din Rezina și-a amputat degetul și l-a trimis într-un plic la Cancelaria Parlamentului. Potrivit responsabililor de la Administrația Națională a Penitenciarelor, bărbatul și-ar fi amputat degetul pe 25 noiembrie.

Potrivit unimedia.info, „Poliția fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112 precum că în Cancelaria Parlamentului într-un plic s-ar fi găsit un deget care s-ar presupune a fi uman. La fața locului s-a deplasat grupa operativă, acesta a fost ridicat și urmeaza a fi îndreptat la expertiză. Angajatii poliției întreprind toate acțiunile de investigații și urmărire penală pentru a fi stabilite toate circumstanțele”, ne-a comunicat ofițera de presă a IP Chișinău, Natalia Stati.

Administrația Națională a venit cu o reacție precizând că fost inițiată o anchetă internă pentru a stabili toate circumstanţe în acest caz.

„Din informațiile preliminare comunicăm că deținutul s-a automutilat la 25 noiembrie 2020, fiind luate toate măsurile de rigoare ce se impun în cazurile de acest gen, cu informarea imediată a Inspectoratului de poliţie, organele de procuratură și Oficiul Avocatului Poporului”, se arată în comunicat emis de ANP”, menționează ANP.

Totodată mai precizează că deținutul nu este la prima abatere, aflându-se la evidență în grupele de risc. În acest sens instituția examinează și versiunea unei determinări la asemenea gest de către alți condamnați.

Bărbatul se află în custodia sistemului administrației penitenciare din anul 2016 pentru un cumul de infracțiuni grave și foarte grave, iar la moment se deține în Penitenciarul nr.17-Rezina.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker