Politic

Maia Sandu: SIS-ul nu este bagajul de mână al lui Igor Dodon, nu le vom permite să-și șteargă hoțiile

Maia Sandu: SIS-ul nu este bagajul de mână al lui Igor Dodon, nu le vom permite să-și șteargă hoțiile.

După ce ieri, 3 decembrie, în Parlament a fost votat proiectul privind scoaterea SIS-ului din subordinea președintelui, Maia Sandu a organizat un briefing de presă unde a vorbit despre cele întâmplate. Președinta aleasă a chemat oamenii din nou la protest, duminică: “Când Parlamentul se întoarce împotriva poporului, acest Parlament trebuie dat jos. Duminică ieșim în Piața Marii Adunări Naționale ca să le spune acest lucru“, a declarat Maia Sandu.

Totodată, Maia Sandu a declarat că va depunde contestație la Curtea Constituțională, întrucât “SIS-ul nu este bagajul de mână a lui Dodon.”

“Ei au votat astăzi legi importante, în două lecturi, în doar câteva minute. Ei nu au înțeles nimic din alegerile prezidențiale. Au votat ca niște mitraliere, lege după lege, ca să-și asigure hoțiile.Mâine vom depune contestație la Curtea Constituțională și vom opri această tentativă de uzurpare a puterii.SIS-ul nu este bagajul de mână al lui Igor Dodon, nu le vom permite să-și șteargă hoțiile”, a declarat Maia Sandu.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker