Social

Donaţie de carte pentru biblioteca şcolară din Văsieni

Biblioteca Gimnaziului Văsieni și-a completat săptămâna aceasta fondul cu peste 300 de titluri de carte didactică, științifică și artistică. Donația a fost făcută de către soţii Clifton şi Thora Vogelsberg, cu concursul absolventei acestei instituţii, Sabina Baciu-Danilov, profesoară universitară, originară din comuna respectivă. 

 

Dna Baciu-Danilov a relatat pentru „C” că această donaţie este urmare şi a colaborării dumneaei cu organizaţia religioasă “Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă”:

“Donaţia conţine cărţi cu poveşti, literatură artistică de autori ce reprezintă literatura universala, cât şi cea română. Totodată am adus materiale didactice pentru profesori la diferite discipline şcolare. Cuplul Clifton şi Thora Vogelsberg sunt misionari în serviciul umanitar din cadrul bisericii respective”, a menţionat dna Baciu-Danilov. 

La rândul ei, bibliotecara Elena Vântu a menţionat că la Gimnaziul Văsieni se derulează un proiect educaţional şi această donaţie vine în sprijinul pedagogilor şi elevilor. “Dar, cea mai importantă este dorinţa dnei Sabina de a veni cu diverse proiecte şi acţiuni în sprijinul educaţiei de calitate, dezvoltării comunităţii natale”, a precizat dna Elena Vântu.

Ion Cernei

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker