Evenimente

Revenire la Coşerniţa Sorocii şi oamenii ei

     În sfârșit, am realizat o datorie faţă de consătenii mei – cartea “Revenire la Coșernița Sorocii și oamenii ei” a ieșit de sub tipar.

   Lucrarea este rodul muncii unui colectiv mare de coautori – personalități din s. Coșernița, raionul Florești, cu vrerea și osteneala cărora istoria localității s-a completat cu niște mărturii și documente inedite. O dedicăm coșernițenilor, care prin viața și fapta lor, în diferite perioade, domenii și situații, prin munca de zi cu zi sau pe câmpul de luptă au contribuit la dezvoltarea și propășirea satului natal și poporului la care aparținem, la întregirea și promovarea imaginii lor.

    Și încă un lucru important: în această carte sunt înveșnicite numele, imaginile și faptele a sute de coșernițeni…
   Cartea are 300 de pagini, a apărut cu un tiraj de 300 de exemplare la editura CUVÂNTUL, care editează și săptămânalul regional cu aceeași denumire și îşi are sediul în or. Rezina.

   Doritorii de a procura volumul “Revenire la Coșernița Sorocii și oamenii ei” se pot adresa la autorii Tudor Iaşcenco şi Tudor Țopa.

Tudor Iaşcenco

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker