OrheiSocial

Din banii Uniunii Europene la Peresecina și Donici, Orhei vor fi instalate platforme pentru colectarea deșeurilor

Din banii Uniunii Europene la Peresecina și Donici, Orhei vor fi instalate platforme pentru colectarea deșeurilor.

Din banii Uniunii Europene la Peresecina și Donici,raionul Orhei vor fi instalate platforme pentru colectarea deșeurilor. Un proiect care prevede acest lucru este implementat de organizația non-guvernamentală din Orhei, Fundația Comunitară, relatează radioorhei.info.

Pentru a afla mai multe despre beneficiile pe care urmează să le aibă de pe urma implementării proiectului satul Peresecina, am solicitat-o pe primara localității Valentina Buzu, care ne-a relatat și despre modul în care activează serviciul de colectare a deșeurilor în sat.

Proiectul care este implementat la Peresecina și Donici, este realizat de asociația obștească Fundația Comunitară din Orhei, care a obținut o finanțare de peste o jumătate de million de lei din partea Uniunii Europene pentru a realiza mai multe activități în cadrul acestuia. Detalii despre proiect ne-a oferit Valentina Russu-Fală, directoarea executivă a asociației.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker