Politic

Stoiangolo: Nu știm unde e Plahotniuc, dar Anul viitor va fi unul determinant în investigarea furtului miliardului

Stoiangolo: Nu știm unde e Plahotniuc, dar Anul viitor va fi unul determinant în investigarea furtului miliardului. 

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, afirmă că nici în prezent autoritățile de la Chișinău nu știu unde se află Plahotniuc, iar anul viitor va fi unul determinant în investigarea furtului miliardului. 

Anul viitor va fi unul determinant în investigarea furtului miliardului. Oamenii care sunt în căutare noi trebuie să găsim posibilitatea să fie aduși în țară. Și noi căutăm soluții, inclusiv prin modificări de legislație”, a declarat Stoiangolo.

Totodată, Stoiangolo afirmă că au fost transmise câteva solicitări la mai multe state pentru indentificarea lui Plahotniuc, însă nu a primit încă nici un răspuns.

„Domnul Plahotniuc este o persoană cheie în privința căruia noi examinăn dosarul furtului miliardului. Unde se află acum, noi nu știm. Dar noi am adresat câteva solicitări la mai multe state pentru căutarea și identificarea dlui Plahotniuc. În unele cazuri avem răspunsuri negative, în altele nu avem niciun răspuns”, a declarat Stoianoglo.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker