Evenimente

VIDEO// Mai mulți membri ai PSRM au fost prinși la pescuit ilegal

Mai mulți membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au fost prinși la pescuit ilegal la un lac din preajma orașului Vulcănești, relatează jurnal.md.

Primarul orașului Vulcănești i-a observat pe iubitorii de pescuit și a început să-i filmeze, însă membrii partidului nu au fost mulțumiți și au început să se indigneze: „Au încercat să-mi smulgă telefonul, dar eu am reușit să-l țin în mână. Și încă mulți bărbați au fost acolo. Pe șase dintre ei i-am văzut la întâlnirea cu Igor Dodon, la restaurant. Este o mașină în care urmau să încarce tot peștele prins”, a declarat Victor Petrioglu, primarul orașului Vulcănești.

Potrivit primarului de Vulcănești, Victor Petrioglu, cu cinci minute până la venirea lui, la proces a asistat și deputatul PSRM în Adunarea Populară, Grigore Uzun, cel care l-a însoțit pe Igor Dodon la ospățurile de acum o săptămână. La fața locului a fost surprins și Alexandru Tiuliu, despre care se spune că este mâna dreaptă a lui Uzun.

Potrivit poliției, cazul urmează a fi investigat. Pescuitul cu năvodul este interzis în toate bazinele acvatice din Republica Moldova și este considerat faptă penală.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker