Evenimente

VIDEO// Mai mulți membri ai PSRM au fost prinși la pescuit ilegal

Mai mulți membri ai Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au fost prinși la pescuit ilegal la un lac din preajma orașului Vulcănești, relatează jurnal.md.

Primarul orașului Vulcănești i-a observat pe iubitorii de pescuit și a început să-i filmeze, însă membrii partidului nu au fost mulțumiți și au început să se indigneze: „Au încercat să-mi smulgă telefonul, dar eu am reușit să-l țin în mână. Și încă mulți bărbați au fost acolo. Pe șase dintre ei i-am văzut la întâlnirea cu Igor Dodon, la restaurant. Este o mașină în care urmau să încarce tot peștele prins”, a declarat Victor Petrioglu, primarul orașului Vulcănești.

Potrivit primarului de Vulcănești, Victor Petrioglu, cu cinci minute până la venirea lui, la proces a asistat și deputatul PSRM în Adunarea Populară, Grigore Uzun, cel care l-a însoțit pe Igor Dodon la ospățurile de acum o săptămână. La fața locului a fost surprins și Alexandru Tiuliu, despre care se spune că este mâna dreaptă a lui Uzun.

Potrivit poliției, cazul urmează a fi investigat. Pescuitul cu năvodul este interzis în toate bazinele acvatice din Republica Moldova și este considerat faptă penală.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker