Politic

PSRM: Promisiunile făcute de Maia Sandu au fost doar o amăgire a electoratului

PSRM după ce Maia Sandu a declarat că Guvernul trebuie dizolvat: “Promisiunile făcute de Maia Sandu au fost doar o amăgire a electoratului.

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a venit cu o replică după ce președinta aleasă, Maia Sandu, a declarat că acest Guvern trebuie dizolvat în mod urgent. Aceștia susțin că Maia Sandu „se teme să își asume guvernarea și că toate promisiunile au fost doar o amăgire a elecoratului.”

„Deși a fost votată în baza unor promisiuni electorale, care țin strict de competența guvernului, Maia Sandu a anunțat că nu își va asuma acum guvernarea, chiar și în condițiile în care ar avea sprijinul socialiștilor în Parlament. Acest lucru arată fie că promisiunile făcute de Maia Sandu au fost doar o amăgire a electoratului, fie că se teme să își asume guvernarea într-o perioadă atât de grea, ca cea în care țara noastră se confruntă în valul doi al pandemiei.

Credem că este prea devreme ca la doar două săptămâni de la alegeri, președintele ales deja să fugă în acest mod de responsabilități, să caute scuze politicianiste de ce nu se implică, să aibă reacții de orgoliu, să pună alegerile anticipate mai presus de sănătatea și viața cetățenilor”, se arată în comunicat.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker