Politic

Maia Sandu a vorbit despre oamenii care vor face parte din echipa prezidențială

Maia Sandu a vorbit despre oamenii care vor face parte din echipa prezidențială.

În cadrul conferinței de presă de astăzi, actualul președinte, Maia Sandu, a vorbit despre echipa care va merge mai departe cu ea.

Din echipa prezidențială vor face parte: Fosta Ministra Sănătății și cea a Justiției, Ala Nemerenco, și Olesea Stamate. Ala Nimerenco se va ocupa de probleme sociale, iar Olesea Stamate va fi consilieră pe justiție.

Totodată, Maia Sandu a declarat că în interiorul partidilui încă nu s-a discutat despre o funcție pentru liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase.

Din echipa prezidențială va mai face parte și Veaceslav Negruță. Expertul Transparency International Moldova și ex-ministrul Finanțelor din Guvernul Filat. Acesta va fi consilier pe economie.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker