Politic

Cei mai responsabili deputați în lunile septembrie-octombrie 2020

Cei mai responsabili deputați  în lunile septembrie-octombrie 2020.

Platforma deFacto.md continuă să monitorizeze activitatea deputaților aleși în circumscripțiile uninominale și cum aceștia fac uz de atribuțiile lor legale.

Într-un comunicat recent deFacto a mediatizat clasamentul celor mai responsabili deputați pentru perioada septembrie-octombrie 2020. 

Topul a fost întocmit în baza metodologiei care se bazează pe activitatea deputaților în Parlament, în circumscripție și în relații cu autoritățile publice centrale și locale din Republica Moldova.

  În clasamentele pe categorii găsim şi deputaţi aleşi pe circumscripţiile din regiunea Orhei. Astfel, în categoria relaţiile cu autorităţile publice locale Maria Cobanu, circumscripţia electorală nr.14 Teleneşti, se situează pe locul II, iar în categoria interacțiunea cu alegătorii, inclusiv cei din circumscripțiile uninominale – pe locul 5.

  În clasamentul general Eleonora Graur, circumscripţia nr.13 Rezina, cu 15 puncte la activ, se situează pe locul 7, iar Ilan Şor, circumscripţia nr.18 Orhei, cu 0 puncte, pe locul 25.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker