Social

Cei mai buni pedagogi din raion îşi măsoară puterile

Peste 20 de cadre didactice din raionul Șoldănești s-au lansat în lupta pentru titlul „Pedagogul anului”. Pretendenții au trecut dea două din cele trei etape ale concursului. Astăzi, concurenţii urmează să prezinte jurământul de credinţă profesiei.

 

Potrivit lui Nicolae Mândru, șeful Direcției Generale Învățământ Șoldănești, a sporit considerabil numărul doritorilor de a participa la acest concurs. Spre exemplu, dacă în anii precedenți concurau 10-12 pedagogi, actualmente numărul acestora, practic, s-a dublat. De la Cotiujenii Mari, Cușmirca, Olișcani, Poiana și Pohoarna și-au exprimat dorința să-și testeze capacitățile câte două cadre didactice

În opinia lui Nicolae Mândru, sporul aspiranților poate fi explicat prin dorința de a-și demonstra experiența, dar și prin motivarea materială. Este pentru prima dată când vor fi acordate premii nu doar învingătorilor, ci și tuturor concurenţilor. În plus, participanții la concurs se bucură de priorități în promovarea profesională.

În imagine: Carolina Sarmaniuc, învățătoare la Gimnaziul Pohoarna.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker