Evenimente

Au găsit-o îngropată în grădină

Această istorie criminală își are începutul din 2 mai 2015. În acea zi, o femeie, născută în a. 1957, locuitoare a satului Stohnaia (Rezina) a dispărut fără urmă. După câteva zile rudele au apelat la poliție.

Potrivit informației dlui Victor Coadă, șef-adjunct al Secției Urmărire Penală a Inspectoratului de Poliție Rezina,   respectiva persoană a fost anunțată în căutare, ca fiind pierdută fără veste. Au trecut aproape doi ani de căutări și iată, la 18 ianuarie c., în rezultatul măsurilor investigative ale polițiștilor, s-a stabilit că persoana dispărută tot acest timp zăcea îngropată în grădina unei gospodării din același sat, fiind, probabil, omorâtă. Rămășițele trupești ce s-au mai păstrat au fost deshumate și expediate la Secția medico-legală Rezina, pentru constatarea cauzei decesului și stabilirea prezenței leziunilor corporale. Rudele spun că hainele deshumate, care sunt relativ bine păstrate, aparţin persoanei dispărute.

Pe cazul dat a început urmărirea penală. Deja, sunt arestați doi bănuiţi: un bărbat, a.n. 1978 și o femeie în vârstă de 60 de ani, cărora li se incriminează infracțiunea dată. Dacă vina acestora va fi stabilită, dânșii riscă de la 15 până la 20 ani  de închisoare sau detenție pe viață, a mai spus dl V. Coadă. 

Foto simbol online report.

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker