Politic

Expert militar: Dodon va minimaliza la maxim posibil relațiile Moldovei cu NATO și UE

Declarațiile lui Igor Dodon privind închiderea Biroului NATO la Chișinău și anularea Acordului de Asociere cu UE se vor materializa, iar relațiile Moldovei cu cele două comunități vor fi limitate la maxim.

Declarația aparține expertului militar, colonel în rezervă Andrei Covrig și a fost făcută în studioul UNIMEDIA la emisiunea „Alb&Negru”.

„Noi avem o colaborare foarte fructuoasă cu structurile NATO. Ei ne ajută pe noi la Academia Militară, ne ajută cu pregătirea specialiștilor. Sunt niște eforturi pentru care nu ne cer bani. Eu nu am dubii că relațiile pe care le avem la moment cu structurile NATO și UE vor fi minimalizate la maxim. Mulți spuneau că declarațiile făcute de Dodon în campania electorală vor rămâne la nivel de declarații. Dar veți vedea, Dodon va merge la Bruxelles, Biroul ar putea fi închis”, a subliniat Andrei Covrig.

În cazul unui scrutin anticipat, Moldova ar putea avea surprize foarte mari privind componența Parlamentului și a iniţiativelor legislative ale acestuia.

„Dacă se schimbă actualul legislativ, ne putem aștepta la surprize tare mari în ceea ce privește statutul de neutralitate al Moldovei”, a adăugat Andrei Covrig.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker