Evenimente

Ceban despre incidentul de pe Albișoara: Nu este problema în carosabilul renovat

Ceban despre incidentul de pe Albișoara: „Nu este problema în carosabilul renovat.

Primarul capitalei, Ion ceban, a venit cu o reacție despre incidentul de azi dimineața de pe strada Albișoara. Acesta a dat asigurări că problema nu este în carosabilul renovat, ci în țeava care a cedat, aceasta fiind mai veche.

„La strada Albișoara intersecție cu Alecsandri a cedat un apeduct cu diametrul 600 presiunea de 9 bar schimbată în 2014. Este o țeava care face legătura cu stația de pompare a apei și aprovizionează sectorul centru al orașului. Carosabilul nou renovat nu a fost afectat.

Apa Canal a intervenit în regim de urgență pentru a remedia situația. Noi nu putem cunoaște sută la sută situațiile de avariere care ar putea avea loc la utilitățile subterane în diverse locații. Nu este vorba sau problema în carosabilul renovat, este problema în țeava care a cedat. Avaria va fi remediată în termeni cât mai restrânși”, a scris Ceban pe pagina sa de facebook.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker