Politic

Maia Sandu a vorbit despre primele sale acțiuni în calitate de președinte

Astăzi a avut loc un briefing de presă susținut de Maia Sandu.
În cadrul briefing-ului, Președintele Republicii Moldova a vorbit despre primele acțiuni la începutul mandatului de președinte.

Astfel, primele acțiuni țin de politica externă, de combatere a corupției și de banii din bugetul de stat.

„1. Să ducem o politică externă pozitivă și benefică pentru cetățeni pentru a scoate țara din izolare.

2. Să pregătim și să întreprindem acțiuni ferme pentru combaterea corupției”

3. Să ne asigurăm că bugetul de stat pentru anul 2021 presupune resurse pentru susținerea economiei, a enumerat Maia Sandu.

Totodată, aceasta a venit cu îndemn de a purta masca și de a fi solidari cu cei mai vulnerabili cetățeni „Știu că am obosit cu toții, că sistuația și creată de pandemie devine tot mai apăsătoare, dar pericol cel mare n-a trecut. E import să ne protejăm și să fim solidari cu cei mai vulnerabili ca noi. Vă rog să purtați mască, inclusiv pentru a-i proteja pe oamenii în vârstă, cu probleme de sănătate , să amânați petrecerile și alte evenimente pe mai târziu. E important să ne solidarizăm pentru că doar așa putem depăși această perioadă dificilă”, a declarat Maia Sandu.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker