Social

Nicolae Botgros, după externare: Mă temeam și urlam de durere

Nicolae Botgros, după externare: “Mă temeam și urlam de durere.

Maestrul Nicolae Botgros, a fost externat din spital după mai bine de o lună de tratament intensiv. Într-un interviu oferit pentru report.md acesta a povestit prin ce a fost nevoit să treacă în aceste zile de spital.

Acesta a povestit că timp de 6 zile nu a putut dormi deloc, iar frica nu l-a lăsat nici măcar pentru o clipă.

„Cel mai greu mi-a fost să stau cu masca cu oxigen pe față non-stop, inclusiv să dorm cu ea. Dar nici măcar nu poți să dormi, pentru că ești plin cu catetere, sonde, tuburi, cabluri! Ești „îmbrăcat” în toate acestea și arăți ca un cosmonaut. Ți-e somn, dar nu poți dormi. Te temi să nu cadă vreo sondă, să nu iasă vreun cateter și să înceapă să curgă sânge. Stai mereu cu frica să nu se întâmple ceva. Somnul nu-i somn. Odihna nu-i odihnă. Șase zile și șapte nopți nu le-am dormit absolut deloc. Mai ațipeam uneori ziua, dar nici măcar nu știam când îi ziuă și când e noapte. Mai întrebam pe câte un medic cât este ora… Mă simțeam ca într-o altă lume”, a povestit Nicolae Botgros.

Totodată, dirijorul a zis că medicii l-au ajutat foarte mult și a ținut să le mulțumească: Mi-au spus să mă liniștesc, că totul o să fie bine și eu o să mă întorc acasă viu. „O să mergem împreună la concert. Dvs o să ne cântați – noi o să dansăm și o să fim toți împreună”, îmi spuneau ei. M-au ajutat foarte mult și pacienții de acolo, și medicii”, a mai povestit maestrul.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker