Util

Horoscop 30 ianuarie-5 februarie

Berbec: Contextul astral cam tensionat de la mijlocul săptămânii ar putea avea un efect nefast și asupra vieții de cuplu, cu atât mai mult dacă nivelul la care te situezi tu pe plan social și în carieră nu coincide cu cel pe care-l are partenerul. Ideal ar fi să nu lăsați gelozia și invidia să se interpună între voi. Cariera este doar o parte din voi.

Taur: Din câte se pare, în cuplu atmosfera va fi liniştită. Totuși, ține cont de faptul că unele lucruri pe care le ții ascunse de partener ar putea ieși la iveală săptămâna aceasta. De asemenea, dacă se comportă ciudat, există posibilitatea să se ferească să-ți spună ceva. Încercați să fiți deschiși unul cu celălalt pentru a nu degenera.

Gemeni: Mijlocul săptămânii ar putea aduce încercări pe plan sentimental, mai ales în cazul celor implicați în triunghiuri amoroase ori care se confruntă cu gelozie și posesivitate din partea partenerului. Dacă vă confruntați cu asemenea provocări, cert este că mai trebuie să lucrați la încrederea avută unul în celălalt. Nu ajungeți niciunde astfel.

Rac: La mijlocul săptămânii, ți-ar putea fi destul de greu să pui corect limita între ceea ce ține de carieră și lucrurile legate de familie și gospodărie. Partenerul sau rudele ți-ar putea reproșa că dai mai mult pe plan profesional și-ți neglijezi responsabilitățile casnice, mai ales atunci când aportul tău nu poate fi compensat de altcineva. Caută să te împarți echitabil între aceste două domenii.

Leu: De îoi încolo, debutează o perioadă bună pentru cei/le care au o relație la distanță sau cu o persoană de altă naționalitate sau religie. Nu-i exclus să se îndulcească relațiile şi cu rudele din străinătate sau departe de baștină cu care nu ai menținut un contact stabil. Depărtarea nu mai e atât de grea.

Fecioara: Ai putea da dovadă de gelozie și posesivitate la adresa persoanei iubite și/sau a copiilor. Într-un fel sau altul, îți vine greu să le respecți libertatea personală cu tot ceea ce implică ea, fapt pentru care te porți irațional. Dacă nu-ți dorești ca acest lucru să ducă la conflicte mai devreme sau mai târziu, ia măsuri rapide și dă-ţi seama ce faci. 

Balanţa: De marți până joi, tensiunile dintre tine și persoana iubită pot atinge dimensiuni astronomice, fapt care se reflectă în atmosfera de acasă, în bunul mers al gospodăriei, dar și-n starea de spirit a celor dragi. Cu toate că nu treceți printr-o perioadă tocmai bună, poate ar fi mai bine să nu știe toată lumea aceste dedesubturi de cuplu.

Scorpion: Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa partenerului din horoscopul tău general. N-ar fi rău să profiți de week-end și să petreci momente frumoase în compania persoanei iubite. Suprinde-l într-o formă sau alta și gândește-te cum ai putea face să reînvii spontaneitatea în cuplu. Fii inventiv/ă și cu siguranță nu vei da greș în acest sens.

Săgetător: Din câte se pare, duminica în familie s-ar putea să nu fie una tocmai armonioasă și liniștită. Se pot isca discuții mai mult sau mai puțin în contradictoriu cu partenerul pe seama responsabilităților care vă revin în gospodărie sau pe seama unei rude care-și bagă prea mult nasul acolo unde nu-i fierbe oala. Problemele voastre doar voi le puteți rezolva. Fiți discreți.

Capricorn: Duminica surprinde Luna în casa sănătății tale fizice, fapt pentru care dacă te gândești să apelezi la odihna activă în ultima zi din săptămână, ideal ar fi să nu faci activități care te-ar putea pune în pericol în vreun fel. În perioada de marți  până îoi, apropiații și superiorii trag de tine ca de un resort. Ești solicitat/ă la maximum în ambele părți, fapt pentru care te-ai putea afla foarte aproape de un colaps nervos. Poate dacă i-ai lămuri cum anume te afectează acest lucru, te-ar slăbi nițel și ai reuși să te mai calmezi. Nu pierzi nimic.

Vărsător: Din câte se pare, acest sfârșit de săptămână va fi unul dedicat familiei. Dacă vineri și sâmbătă ai parte de momente unice în compania celor dragi, duminica pare să fie rezervată clipelor alături de cei dragi. Așadar, dacă nu le-ai oferit atenția cuvenită în ultima perioadă, cel mai bun prilej de a te revanșa ar fi weekend-ul acesta. Nu-l rata și organizează ceva frumos care să-i includă.

Peşti: Anumite chestiuni de ordin financiar ar putea interveni în intervalul marți-joi între tine și unii prieteni. Poate le-ai împrumutat niște bani care nu ți-au fost restituiți la timp ori s-au lezat pentru că nu ai luat parte la unele activități de anturaj care pentru tine ar fi presupus unele eforturi economice prea mari. Explică-le cât poți de bine această situație și poate vor înțelege.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker