Politic

Platon susține că în furtul miliardului este implicată banca Gazprombank

Platon susține că în furtul miliardului este implicată banca Gazprombank.

„Schema nu putea fi făcută fără cei din conducerea Gazprombank. Trebuie să fie făcut un proces prin care să fie cerută suma de 100 de milioane de dolari, plus dobânda pe 6 ani. Noi am calculat și sunt aproximativ 209 de milioane de dolari (3,7 miliarde de lei)”, a declarat Platon.

Totodată, acesta afirmă că dosarul furtul miliardului din sistemul bancar moldovenesc este practic finalizat și că degrabă vor fi un șir de condamnări în acest sens.

„Dosarul furtul miliarului este aproape finalizat. Procuratura are toată schema pusă pe masă. Se cunoaște cine și ce rol a jucat. Este o persoană care stă în spatele schemei, care a gândit totul. Acesta nu este Serghei Iaralov sau Andrian Candu”, a declarat Platon. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker