Evenimente

Un bărbat din raionul Rezina este căutat de rudele sale

Un bărbat din raionul Rezina este căutat de rudele sale: Acesta se află la evidența psihiatrului și ar putea avea pierderi de memorie.

Un bărbat din raionul Rezina
Foto: Inspectoratul de Poliție

Un bărbat de 54 de ani din raionul Rezina este căutat de rude, dar și de oamenii legii. La începutul acestei luni bărbatul ar fi plecat de acasă și nu a mai revenit. Totul s-a întâmplat în satul Ciorna, în data de 5 noiembrie, relatează unimedia.info.

După mai multe ore de când a plecat de acasă bărbatul nu a mai revenit, membrii familiei au decis să se adreseze după ajutor poliției, până la momentul de față, acesta însă nu s-a întors.

Anatolie Oncea are înălțimea de 1.80m, corpolența medie, ochii căprui și părul negru, fiind chel în zona frontală a capului.

În ziua dispariției el purta geacă, pantaloni și șlapi, toate de culoare neagră, iar pe cap avea un chipiu roșu. Rudele le-au mai spus polițiștilor că acesta se află la evidența psihiatrului și ar putea avea pierderi de memorie.

Totodată, anterior el ar mai ai fi fugit de acasă.

Persoanele care l-au recunoscut pe bărbatul din imagini și dețin informații despre locul unde s-ar putea afla sunt rugate să anunțe la 112 sau la cel mai apropiat post de poliție

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker