Evenimente

Maia Sandu: Presa trebuie să devină liberă

Astăzi, 24 noiembrie, a început a șasea ediție a Forumului Mass-Media din Republica Moldova,

La deschiderea Forumului au participat mai mulți oficiali locali și străini, inclusiv președinta aleasă a Republicii Moldova Maia Sandu, ambasadorul UE Peter Michalko, ambasadorul SUA Dereck J. Hogan.

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că dezinformarea înflorește în Republica Moldova, iar presa trebuie să devină liberă.

Presa trebuie să devină liberă, trebuie cu toții să facem toate eforturile și instituțiile mass-media și instituțiile statului încât așa să ajungem să avem o presă liberă și să-i eliminăm toate posibilitățile prin care dezinformarea înflorește în Republica Moldova inclusiv prin sancțiuni foarte dure pe finanțarea netransparentă și ilegală, finanțarea din bani obscuri a unor instituții media. O să insistăm justiția să-și facă treaba și să sancționeze finanțarea instituțiilor din bani netransparenți, din bani adunați din scheme de corupție”, a declarat Maia Sandu.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker