Politic

Ghimpu: Dorin Chirtoacă pe unde direct, pe unde indirect a lucrat pentru Maia Sandu

Ghimpu: „Dorin Chirtoacă pe unde direct, pe unde indirect a lucrat pentru Maia Sandu.

În cadrul emisiunii „Cutia Neagră de la TV8„, Mihai Ghimpu a comentat victoria Maiei Sandu la alegerile prezidențiale 2020.

Acesta a menționat că Dorin Chirtoacă a lucrat direct și indirect pentru Maia Sandu, și anume din acest motiv ar fi avut un scor atât de mic.

„Dorin Chirtoacă pe unde direct, pe unde indirect a lucrat pentru Maia Sandu, nu pentru el și Partidul Liberal sau Mișcarea „Unirea”. Aici e tot răspunsul.

Totodată, Ghimpu a precizat că în decembrie ar urmă să aibă loc consiliul partidului unde vor discuta despre acest subiect.: Ați discutat în partid despre asta. – Deocamdată nu. La începutul lunii decembrie este consiliu și o să vedem. – Ce se poate întâmpla? – Nici așa ca să „explodeze beaumondul”, dar vom face analiză la ceea ce a fost și cum trebuie să fie pe viitor”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker