Politic

Inegalabilul Ilan Şor: Datorii de peste 24 de milioane de lei

O datorie de milioane a primarului  Ilan Şor, îl lasă pe edilul de la Orhei fără vreun egal în topul celor mai mediatizaţi demnitari din republică.

Potrivit portalului avere.md, citat de radioorhei.info, după încheierea anului 2015, datoriile lui Ilan Şor au ajuns la cca 24 milioane 155 mii lei. Această sumă a depăşit cu mult datoriile altor oficiali incluşi de experţi în topul celor mai mediatizaţi 10 demnitari moldoveni. Datoria totală a lui Şor e de aproape 4 ori mai mare în raport cu suma de cca 6 milioane 900 mii rezultată din declaraţia de venit pentru anul 2015 a primarului municipiului Bălţi, Renato Usatâi.

Preşedintele republicii Igor Dodon are datorii de cca 1 milion 480 mii lei; primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, preşedintele Parlamentului, Adrian Candu şi preşedintele Curţii Constituţionale, Alexandru Tănase – între 315 mii şi 500 de mii de lei.

Conform declaraţiilor de venituri pentru anul 2015, nu au datorii premierul Pavel Filip, deputatul Vladimir Voronin şi fostul deputat Vlad Filat. Vlad Plahotniuc, preşedintele PD de asemenea, are o datorie de 0 lei, dar această informaţie, potrivit datelor contabilizate de portal, se referă la anul 2014.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker