Politic

Inegalabilul Ilan Şor: Datorii de peste 24 de milioane de lei

O datorie de milioane a primarului  Ilan Şor, îl lasă pe edilul de la Orhei fără vreun egal în topul celor mai mediatizaţi demnitari din republică.

Potrivit portalului avere.md, citat de radioorhei.info, după încheierea anului 2015, datoriile lui Ilan Şor au ajuns la cca 24 milioane 155 mii lei. Această sumă a depăşit cu mult datoriile altor oficiali incluşi de experţi în topul celor mai mediatizaţi 10 demnitari moldoveni. Datoria totală a lui Şor e de aproape 4 ori mai mare în raport cu suma de cca 6 milioane 900 mii rezultată din declaraţia de venit pentru anul 2015 a primarului municipiului Bălţi, Renato Usatâi.

Preşedintele republicii Igor Dodon are datorii de cca 1 milion 480 mii lei; primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, preşedintele Parlamentului, Adrian Candu şi preşedintele Curţii Constituţionale, Alexandru Tănase – între 315 mii şi 500 de mii de lei.

Conform declaraţiilor de venituri pentru anul 2015, nu au datorii premierul Pavel Filip, deputatul Vladimir Voronin şi fostul deputat Vlad Filat. Vlad Plahotniuc, preşedintele PD de asemenea, are o datorie de 0 lei, dar această informaţie, potrivit datelor contabilizate de portal, se referă la anul 2014.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker