Politic

România: sute de mii de oameni protestează împotriva Ordonanţei care îi apără pe corupţi

CLUJ-NAPOCA | Scris de News.ro | astăzi, 00:22

 

Cica 200.000 de oameni au protestat zilele acestea în mai multe oraşe din ţară –Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu, Iaşi, Braşov, Constanţa, Craiova, Alba- Iulia – faţă de adoptarea de către Guvern a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale, relatează news.ro.

Protestatarii au purtat pancarte cu mesaje precum ”Să vă fie frică, Ardealul se ridică!”, ”Jos cu toţi! Mama lor de hoţi!”, ”Uniţi suntem puternici!”, „Dragnea nu uita/ Va veni şi ziua ta!”, „Hoţii fură noaptea!”, ”În democraţie, hoţii stau în puşcărie” ş.a.

Potrivit Ziare.com, şi in afara tarii sunt anuntate proteste. Diaspora rămânească din Londra, Luxemburg, Helsinki, Dublin, Belfast sau Viena au anuntat ca vor iesi in strada pentru a protesta împotriva Guvernului Grindeanu şi a Ordonanţei Iordache, actualul ministru al Justiţiei din România

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker