Evenimente

Ucraina se alatură sancțiunilor UE împotriva Transnistriei

Ucraina este solidară cu UE și se alatură sancțiunilor împotriva liderilor din regiunea transnistreană.

Ucraina și alte șapte țări europene s-au alăturat deciziei Consiliului UE din 29 octombrie de a extinde sancțiunille împotriva liderilor autoproclamatei republici transnistrene, relatează unimedia.info

„Țările candidate Macedonia de Nord, Muntenegru și Albania, precum și Norvegia, Islanda și Liechtenstein, care fac parte din Spațiul Economic European, precum și Ucraina și Georgia, se alătură deciziei Consiliului UE„, se arată în comunicat.

Sancțiunile împotriva liderilor din regiunea transnistreană au fost introduse pentru prima dată în 2010 și au fost revizuite anual de atunci. Acum au fost prelungite până la 31 octombrie 2021.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker