Evenimente

Combatanții din raionul Șoldănești – fruntași la concursul ,,Cupa Eroilor”

Aceștia au fost mai preciși și au luat locul doi la tragerea în țintă. Cea de a zecea ediție a competițiilor s-a desfășurat în municipiul Bălți.

Concursul este consacrat eroilor războiului pentru integritatea şi independenţa Republicii Moldova din a. 1992 și este organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, în colaborare cu Ministerul Apărării, Ministerul Afacerilor Interne, Uniunea Națională a Veteranilor de Război pentru Independenţă și Asociația Veteranilor de Război. La evenimentul din anul curent au participat 12 echipe de veterani și 16 echipe de tineret. Participanții la concurs și-au măsurat puterile la șapte probe sportive, inclusiv tragerea otgonului, tragerea la țintă, tracțiuni în brațe la bara fixă, ridicarea halterelor, șah și volei.

Cele mai multe puncte au acumulat selecționatele Academiei de Poliție „Ștefan cel Mare” și Academiei Militare „Alexandru cel Bun” din Capitală.

În imagine: Ion Malâi și Andrei Bulat, ambii din raionul Șoldănești, își măsoară puterile.

Natalia Golub

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker