EvenimentePolitic

Igor Dodon către alegătorii săi: Beți câte 50 grame și mergeți mai departe

Igor Dodon către alegătorii săi: “Beți câte 50 grame și mergeți mai departe.”

Sâmbătă, președintele în exercițiu al Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut mai multe întâlniri în localitățile în care acesta a obținut cele mai multe voturi.

Igor Dodon a ajuns în Vulcănești, Ceadîr-Lunga, Taraclia și Comrat. La una din întâlniri, actualul președinte a participat și la un banchet, unde și-a îndemnat susținătorii să fie puternici și să treacă peste înfrângere.

Pe rețelele de socializare a fost făcut public un filmuleț video de la acel banchet, unde se vede cum Igor Dodon le vorbește celor prezenți în sală. 

Totul se întâmplă în timp ce timp Republica Moldova înregistrează peste o mie de cazuri de COVID-19 zilnic, iar la întrunirile lui Igor Dodon nu se respectă nici o măsură anti-epidemiologică.

„Știu că nu e ușor. În suflet … .  Am vrut să spun că e cu litera H, dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități, Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker