Horoscop

Horoscop 23 noiembrie. Gemenii sunt sfătuiți să rămână calmi, iar Racii sunt îndemnați la prudență

Horoscop 23 noiembrie 2020. Gemenii sunt sfătuiți să rămână calmi, iar Racii sunt îndemnați la prudență, scrie observatornews.ro

Berbec

Chiar dacă nu sunt obstacole vizibile în calea nativilor din zodia Berbec, ceva pare a îi ține în loc. Poate că așteptările privind un eveniment important sunt prea mari sau timpul de pregătire insuficient, cert este că liniștea pare a fi înlocuită de un sentiment apăsător. Dacă ești într-o astfel de situație, ascultă-ți instinctul. Poate că sunt anumite lucruri pe care nu le conștientizezi, însă care țin să iasă la suprafață. 

Taur

Taurii care încearcă să explice un lucru pe care nici ei nu-l înțeleg prea bine ar putea crea mai multă confuzie decât este necesar. Dacă nu ești sigur pe gândurile și sentimentele tale cel mai bine ar fi să aștepți ca apele să se limpezească. Vei avea timp suficient pentru a lămuri lucrurile, atât în dragoste cât și în carieră, important este să știi ce vrei. 

Gemeni 

Gemenii sunt sfătuiți să rămână calmi, chiar dacă anumite persoane le pun bețe în roate și nu se sfiesc să se laude cu asta. Înseamnă că faci bine ceea ce faci și este posibil să stârnești orgolii. Continuă pe drumul tău și nu te lăsa influențat. Indiferența este cea mai bună armă în astfel de situații. În plus, vei obține recunoașterea persoanelor care chiar țin la tine și apreciază eforturile pe care le faci.

Rac 

Racii sunt îndemnați la prudență, în special în dragoste. Tendința de a arde etapele este una firească, însă răbdarea are avantajele ei de necontestat. Veți putea astfel să construiți o relație bazată pe încredere și seriozitate, nu impuls de moment. Iar, pe viitor, asta vă va transforma într-un cuplu de indiviat, care trece peste orice obstacol cu brio. 

Leu 

Tensiunea pe care o simți acum va dispărea complet dacă îți acorzi puțin răgaz și îți dai timp să procesezi ceea ce se întâmplă. Nu e niciun motiv de panică sau îngrijorare. Respiră adânc și încet-încet vei începe să prinzi curaj să te ridici și să mergi mai departe. Lucrurile se îndreaptă spre direcția bună și totul va deveni din ce în ce mai clar. Ai încredere în tine!

Fecioară 

Îți place să iei decizii importante care îți pot schimba viața. Rutina te obosește așa că, atunci când ți se dă de ales, ești mai mult decât fericit. Fie că vorbim de alegerea membrilor unei echipe pentru un proiect, fie că trebuie să decizi unde vei merge în următoarea vacanță, creierul tău e absolut încântat să pună în balanță avantajele și dezavantajele pentru fiecare opțiune în așa fel încât decizia luată să fie cea mai potrivită pentru toți. Urmează zile în care te vei bucura din plin de oportunitățile oferite.

Balanță 

Azi vei fi ca o rază de soare pe oriunde ai merge. Nimeni nu poate rămâne trist atunci când tu ești prin preajmă! Chiar dacă nu ai motive anume să fii în culmea fericirii, emani o energie atât de pozitivă că devine molipsitoare pentru toți cei din jurul tău. Este o zi minunată să vorbești cu alte persoane, așa că încearcă să organizezi un chat pe Internet, dacă situația e de așa natură încât nu puteți să ieșiți în oraș. Răspândește dragostea în jur! 

Scorpion 

Îmbrățișezi cu mare entuziasm ideile și proiectele ce apar în viața ta, dar asta nu înseamnă că toți trebuie să simtă la fel. În ultima vreme, oamenii sunt destul de precauți, așa că nu vor fi dispuși la pariuni cu miză mare, așa cum ești tu. E în regulă. Nu încerca să le schimbi părerea. Fă doar ceea ce ține de tine pentru a fi fericit și împlinit. Dacă forțezi lucrurile riști ca oamenii să se îndepărteze și afacerea va eșua. 

Săgetător 

Luni, mulți Săgetători se vor simți revigorați şi şi cu um mare entuziasm în fața noii săptămâni. Horoscopul îţi recomandă să te gândeşti la carieră şi la cum ai putea să avansezi în profesie. Fă-ţi un plan şi calculează-ţi bine pașii şi sigur vei avea succes. Acelaşi lucru aplică-l şi în viaţa personală. Gândeşte-te bine şi acţionează. Însă nu lua decizii pripite, ca să nu regreţi mai târziu. 

Capricorn 

Astăzi, nativii zodiei Capricorn se vor simţi foarte bine în pielea lor, echilibraţi din punct de vedere emoțional. Dacă tragi linia la ce ai realizat până acum, atât în carieră, cât şi în viaţa personală, ai doar satisfacţii, iar asta nu îţi poate da decât o stare de bine. În același timp, e bine ca la serviciu să te concentrezi asupra planurilor pe care le ai în derulare. Nu te culca pe o ureche şi gândeşte-te la noi reuşite. 

Vărsător 

Pentru Vărsători, deciziile luate astăzi vor avea un impact foarte important şi îi vor diferenţia de ceilalţi. Atât în carieră, cât și în cuplu. De asemenea, astăzi, simţi nevoia unei mari schimbări. Eşti visător şi deschis la nou şi tot ce ţi-ai dorit este foarte aproape de tine, dar trebuie să fii mai încrezător în tine, să ai mai mult curaj. Bate la uşă şi ţi se va deschide! 

Peşti 

Nativii zodiei Peşti vor avea luni satisfacţii din toate punctele de vedere. Astăzi, colegii te vor invidia pentru genialitatea cu care rezolvi probleme care par imposibil de rezolvat. Sfatul astrelor pentru tine este să îţi asculţi instinctele, să nu apleci urechea la ideile celor din jur, s-ar putea să te încurce. Seara, te vei relaxa alături de persoana iubită, care te va surprinde cu un cadou de vis.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker