Politic

Elena Panina după declarațiile Maiei Sandu: Asistăm la o perspectivă de „dezghețare” a conflictului din 1992

Elena Panina după declarațiile Maiei Sandu privind evacuarea trupelor rusești: Asistăm la o perspectivă de „dezghețare” a conflictului din 1992

Elena Panina, membră a Comitetului pentru afaceri internaționale al Dumei de Stat, a declarat pentru Ria Novosti că Tiraspolul nu va accepta retragerea trupelor pacificatoare ruse din stânga Nistrului, deoarece acest lucru va duce la „dezghețarea” conflictului transnistrean.

Maia Sandu dorește ca trupele pacificatoare ruse să se retragă (n.r. din regiunea transnistreană) și în același timp respinge din start scenariul federalizării, cu ajutorul căruia poate fi asigurat un echilibru al intereselor și pacea pe termen lung. Ce li se oferă rezidenților din regiunea transnistreană în schimb?

De fapt, o revenire la situația din 1992, când a izbucnit conflictul sângeros care s-a soldat cu moartea a mii de oameni. Asistăm la o perspectivă de „dezghețare” a conflictului, ce va fi urmată de intrarea în „faza fierbinte”, indiferent de ceea ce spune Maia Sandu despre dorința sa de a soluționa problema în mod pașnic ”, a declarat Panina.

Vezi și: Dodon, către Maia Sandu: Să nu dea Domnul ca Moldova să înceapă să se alinieze unor sancțiuni împotriva Rusiei.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker