Social

Peste 500 de persoane, testate pozitiv la Covid doar în Chișinău. Care sunt cele mai afectate raioane

Peste 500 de persoane, testate pozitiv la Covid doar în Chișinău. Care sunt cele mai afectate raioane?

Din cele 1306 cazuri noi de infectare cu Covid-19 înregistrate ieri în Republica Moldova, puțin peste 500 sunt în municipiul Chișinău.

Potrivit unimedia.info, situația rămâne alarmantă și în regiunea transnistreană, acolo unde au fost testate pozitiv 221 de persoane, în decurs de o zi. Care sunt cele mai afectate raioane vedeți mai jos.

Zeci de cazuri de infectare cu Covid-19 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, atât în nordul țării, cât și în regiunea de sud și în centrul țării.

Astfel, în municipiul Bălți astăzi au fost testate pozitiv la noul coronavirus 56 de persoane, iar în raioanele Cahul și Edineț – câte 40 de persoane.

Alte 35 de cazuri au fost înregistrate în raionul Criuleni, 32 la Briceni și 30 la Cantemir.

În tabelul de mai jos puteți vedea numărul de cazuri noi de infectare cu Covid-19 în dependență de teritoriile administrative.

Peste 500 de persoane, testate pozitiv la Covid doar în Chișinău. Care sunt cele mai afectate raioane
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker