Economie

Agenții economici sunt invitați să participe la ”Expo Business Moldova 2020”, în format online

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) a anunţat despre lansarea oficială a primei platforme de expoziții virtuale din Republica Moldova www.virtual-fairs.md și a primului eveniment online ”Expo Business Moldova 2020”.

Scopul platformei este să ajute producătorii în direcții precum găsirea de noi clienți și parteneri, creșterea vizibilității și recunoașterii produselor și serviciilor lor la nivel global. Virtual-Fairs.md este un mijloc eficient pentru promovare internațională, deoarece spațiul online nu are limite, presupune economie de timp, resurse și mijloace, lucru benefic mai cu seama ținând cont de situația pandemică.

„Expo Business Moldova 2020”, care va avea loc în perioada 15-19 decembrie 2020, este dedicată agenților economici din toate ramurile economiei și reprezintă oportunitatea perfectă pentru companii să-și prezinte produsele și serviciile într-un mod interactiv. Aceștia vor avea posibilitatea să comunice online de la standul virtual și cu vizitatorii internaționali, participarea cărora va fi asigurată datorită parteneriatelor pe care CCI a RM le are stabilite cu mai multe țări.

Pe lângă partea expozițională, „Expo Business Moldova 2020” va găzdui un program de afaceri, în cadrul căruia vor fi organizate forumuri, mese rotunde ș. a. Platforma dispune și de o zonă dedicată întrevederilor B2B cu potențiali parteneri străini, pe care fiecare expozant le va programa din timp.

Înregistrarea se va face direct, de pe platforma www.virtual-fairs.md, accesând pagina expoziției. Pentru informații detaliate puteți contacta managerii expoziției virtuale – Diana Lungu: +373 (022) 21 07 25, diana.lungu@chamber.md Tatiana Ranga: +373 (022) 23 84 10,  tatiana.ranga@chamber.md sau specialiștii Secției Economie a Consiliului Raional Rezina, apelând numărul de telefon (0254) 2-18-25.

Sursa: www.rezina.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker