EvenimenteSocial

Concursuri pentru cei mai buni pedagogi şi elevi, devenite tradiţionale

  În şedinţa sa recentă, Consiliul Raional Şoldăneşti a aprobat Regulamentele de organizare și desfășurare a concursurilor raionale ”Cei mai dotați elevi din instituțiile de învățământ preuniversitar din raion în anul de studii 2020-2021” şi „Pedagogul anului”.  

În imagine: Doar câteva dintre participantele la etapa raională a concursului "Pedagogul anului", 2019, în raionul Şoldăneşti.
În imagine: Doar câteva dintre participantele la etapa raională a concursului „Pedagogul anului”, 2019, în raionul Şoldăneşti.

Totodată a fost aprobată şi componența nominală a comisiei de evaluare a dosarelor elevilor-candidați la concurs, numărul burselor (25 pentru treapta liceală și 20 pentru cea gimnazială) și mărimile acestora. 

  În aceeaşi şedinţă consilierii au aprobat şi Regulamentul de organizare și desfășurare a concursului ”Pedagogul anului”, care se va desfășura în perioada 01 decembrie 2020 -15 februarie 2021.

   Apropo, aceste concursuri se organizează în raionul Şoldăneşti de mai mulţi ani. 

Concursul „Pedagogul anului” se desfăşoară la trei categorii: educatori, învăţători şi profesori. Pentru învingători sunt stabilite premii băneşti şi diplome acordate de Consiliul Raional.

Deținătorii premiului I vor participa la etapa republicană a concursului.

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker