Economie

Ion Chicu, despre creditul rusesc: Nu exclud că nu vor mai veni acești bani

Premierul Ion Chicu nu exclude că promisul credit rusesc în valoare de 200 de milioane de dolari nu va mai ajunge în Republica Moldova, dat fiind că nu există niciun răspuns din Federația Rusă la cea de-a doua cerere a creditului.

Declarațiile au fost făcute de Chicu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Nu exclud faptul că nu vor mai veni acești bani și nu vom putea încheia acest acord. Aceasta e problemă, pentru că acești bani sunt prevăzuți pentru finanțarea deficitului în 2020. Va trebui să ne descurcăm și va fi dificil”, a spus Chicu. 

Amintim că, în campania electorală, Igor Dodon afirma sus şi tare că în timpul apropiat Republica Moldova va primi prima tranşă din creditul de 200 milioane de dolari promis de Federaţia Rusă.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker