EvenimenteOrhei

Un bărbat din Cişmea a decedat după ce a fost lovit de un automobile şi un microbuz

Un bărbat din Cişmea a decedat după ce a fost lovit de un automobile şi un microbuz.

Un bărbat de 61 de ani a fost accidentat de un automobil lângă satul Cișmea din municipiul Orhei. După ce a fost proiectat pe contrasens, peste pieton a trecut și un microbuz de rută, fără ca șoferul să oprească la locul accidentului, relatează ipn.md. În urma traumatismelor, și-a pierdut viața după ce

Oamenii legii au fost alertați luni seara, aproape de ora 19.00, de către o persoană anonimă.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, a declarat că, ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer de 55 de ani, deplasându-se spre Orhei, a accidentat pietonul, care traversa neregulamentar carosabilul, în afara trecerii pietonale,la loc neiluminat.

Potrivit martorilor, după impact, pietonul a ajuns pe contrasens, unde peste el a trecut un microbuz de pe ruta Bălți-Chișinău, care nu a oprit.

Poliția a inițiat un proces penal.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker