Politic

Jurnalistul rus Nevzorov: Fetița care l-a învins pe Dodon este foarte puternică. Rusia a pierdut R. Moldova

Federația Rusă a pierdut definitiv controlul asupra R. Moldova, după ce omul Moscovei la Chișinău, Igor Dodon, a pierdut alegerile prezidențiale.

Declarațiile au fost făcute de către fostul deputat al Dumei de Stat a Federației Ruse și corespondent NTV la războiul moldo-rus din 1992, Alexandr Nevzorov, în cadrul unei emisiuni la postul de radio Ekho Moskvî, citat de deschide.md

Fetița care a venit este foarte puternică și foarte pro-europeană. Deci, Rusia a pierdut Moldova pentru totdeauna”, a declarat Nevzorov. Totodată, acesta a accentuat caracterul docil al lui Igor Dodon față de Rusia.

„R. Moldova nu este o republică prezidențială. Dacă se lua cineva de el, repede fugea undeva la Moscova. A fost mereu foarte umil în fața Moscovei. Eu în general nu înțeleg cine putea votează pentru el. Doar dacă acolo la ei știuleții de porumb au drept de vot, atunci înțeleg cine a votat pentru Dodon”, a menționat Nevzorov.

Amintim că jurnalistul Nevzorov anterior i-a adus mai multe critici lui Dodon.

„Prostul Dodon, care este președintele Moldovei, s-a jucat prea mult de-a președintele și l-au trimis pe jos la Moscova. Aici, lui i-au promis ajutor în deschiderea unei afaceri, dar în prima perioadă de timp va locui în Mausoleu și-l va spăla pe Lenin”, a declarat anterior fostul politician.

Alexandr Nevzorov este un jurnalist, politician, actor, regizor, videoblogger, publicist rus. Acesta este unul din membrii juriului prestigiosului festivalul de film de la Cannes. Între anii 1993-2007, Alexandr Nevzorov a exercitat funcția de deputat al Dumei Rusești.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker