AdvertorialeEconomieRezina

Invităm rezinenii la o dezbatere despre prioritățile cheltuirii banilor publici în a. 2021

Invităm rezinenii la o dezbatere despre prioritățile cheltuirii banilor publici în a. 2021.

„Bugetul oraşului Rezina pentru a. 2021: sursele de formare şi priorităţile cheltuirii banilor” – aceasta va fi tema dezbaterilor publice organizate pe 26 noiembrie 2020 de redacţia săptămânalului CUVÂNTUL, în parteneriat cu Primăria Rezina şi societatea civilă din oraş. 

Dezbaterile vor începe la ora 10.00, în sala de şedinţe din incinta Primăriei, (etajul III) şi vor fi imprimate în regim video. 

Informaţia la temă va fi prezentată de primarul oraşului, Simion Tatarov, şi echipa sa. 

Oponenţi – Liuba Stavinschi, preşedinta AO „Nufărul”, asistată de reprezentanţi ai societăţii civile. 

Participanţi la dezbateri – consilieri locali, lideri de opinie, reprezentanţi ai lumii de afaceri şi ai comunităţilor din teritoriul comunei.

Până marţi, 24 noiembrie, aşteptăm pe adresele redacţiei (str. Păcii, 38, la tel./fax 0254-2-15-83 sau pe cuvintul@gmail.com) întrebări, sugestii, propuneri din partea cetăţenilor pentru administraţia oraşului în context cu tema dezbaterilor şi de care ar fi cazul să se ţină cont în procesul de formare şi executare a bugetului oraşului pentru a. 2021. 

Redacţia CUVÂNTUL

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker