Evenimente

Copiii din grădinițe vor fi hrăniți mai bine

Bugetul corelat al orașului Rezina pentru anul financiar 2017 prevede alocarea a câte 21 de lei pentru alimentația zilnică a unui copil din grădinițele orășenești. Această corelare a fost operată în conformitate cu stipulările din Legea Bugetului Național pentru anul 2017, aprobată de Parlamentul RM la 16 decembrie 2016.

Potrivit Angelei Pârțu, economista primăriei Rezina, o treime din costul meniului zilnic, adică 7 lei, va fi achitată de către părinți, celelalte două treimi – din transferurile speciale de la bugetul de stat.

Pentru anul curent, conform bugetului orașului Rezina, se prevede că cele 4 grădinițe vor fi frecventate de 750 de copii, iar contribuția părinților pentru alimentarea lor va fi de 847 mii de lei, a spus dna A. Pârțu.

Foto simbol canal3

 

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker