Politic

Lukașenko a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria la alegerile prezidențiale

Președintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukașenko, i-a transmis un mesaj de felicitare Maiei Sandu cu ocazia victoriei în alegerile prezidențiale 2020.

„Pe o perioadă lungă de interacțiune, Minsk și Chișinăul au reușit să acumuleze experiență semnificativă în diferite domenii.  Sper că experiența va fi necesară pentru dezvoltarea în continuare a țărilor noastre.

Belarus a fost și va rămâne mereu un partener responsabil. Sper că cu aportul dumneavoastră vom reuși să îmbogățim relațiile bilaterale cu noi inițiative constructive în beneficiul poporului belarus și moldav”, a scris Lukașenko.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker