Politic

Doi susținători ai Maiei Sandu se dezic de orice funcții în partidele de la viitoarea guvernare

Doi susținători ai Maiei Sandu se dezic de orice funcții la orice nivel în viitoarea echipă a partidului/partidelor de la viitoarea guvernare.

Vasile Șoimaru, fost deputat în Parlamentul Independenței R. Moldova, 1990-1994, fost vicerector al ASEM, 1991-1994, și Constantin Tampiza, fost viceprim-ministru în Guvernele Mircea Druc și Valeriu Muravschi, 1990-1992, am sprijinit-o în campania recentă electorală pe Maia Sandu, ca cel mai onest și pregătit candidat la funcția supremă în Stat.

Doi susținători ai Maiei Sandu se dezic de orice funcții în partidele de la viitoarea guvernare
Vasile Șoimaru.
Foto: FB/ Vasile Șoimaru

Am sprijinit-o, direct, de bună voie, nesiliți și nesfătuiți de nimeni, fără scopuri ascunse, meschine, personale, având toată încrederea în ea, ca absolventă eminentă a Academiei de Studii Economice (iunie 1994), fondată de primul ei rector, Paul Bran, alungat de agro-comuniști, din ASEM și din R. Moldova, imediat după absolvirea ei de către Maia Sandu.

Noi având un singur scop: cu ajutorul Președintelui ales, să salvăm independența R. Moldova, proclamată și prin votul nostru, în vara anului 1991, independență care a fost furată pe parcurs de către oligarhii miliardari din cadrul mafiei naționale, având tot sprijinul celei internaționale.

Suntem nevoiți să facem această declarație ca să scoatem suspiciunile care planează deasupra noastră precum că ne dorim funcții în cadrul noii conduceri a R. Moldova: nici vârsta dar nici obrazul nu ne permite să pretindem la astfel de onoruri… În cel mai bun caz vom accepta să facem parte, dacă va fi nevoie, din lista electorală a Partidului Acțiune și Solidaritate pentru viitoarele alegeri parlamentare anticipate, dar …numai după locul 100 din viitoarea Listă electorală a PAS-ului.

Doi susținători ai Maiei Sandu se dezic de orice funcții în partidele de la viitoarea guvernare
Constantin Tampiza
Foto: FB/ Vasile Șoimaru

În rest, viitorii opt ani, care vor trece cu viteză cosmică pe lângă noi, împreună cu noi și copiii noștri, care, spre bucuria noastră, încă n-au reușit să plece în străinătate, vom fi alături de echipa Maiei Sandu în calitatea noastră de oameni care au văzut și învățat ceva în primii 70 de ani de viață, cu toate plăcerile și problemele ei…Așa să ne ajute Dumnezeu, pe noi, pe alții și tot Neamul nostru chinuit!!!

Vasile Șoimaru și Constantin Tampiza, foști colegi de facultate de economie a Politehnicii lui Sergiu Rădăuțan, foști deputați în Parlamentul Independenței R. Moldova.

P.S. -Dacă Valeriu Muravschi, prietenul și colegul nostru de facultate și de guvern, ar fi fost în viață, cu certitudine ar fi semnat și el această declarație comună.

Chișinău, 18.11.2020.

Text preluat. Sursa: Facebook/ Vasile Șoimaru

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker