Politic

Ion Chicu: Unele mesaje ale lui Dodon în campanie au fost nereușite

Ion Chicu: „Unele mesaje ale lui Dodon în campanie au fost nereușite.

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a fost invitatul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

În cadrul emisiunii, acesta și-a expus părerea asupra felului în care au fost derulate campaniile electorale: „Apreciez prestația Maiei Sandu ca candidat, dar nu și a celor care au susținut-o și i-au făcut campanie. Dodon – unele mesaje probabil au fost nereușite. Dar fiecare candidat are strategia lui de comunicare. Eu nu am fost în staff-ul electoral, nu l-am sfătuit ce să spună și ce nu, nici nu afost necesar. Pe perioada campanie Guvernul s-a distanțat”, a declarat acesta.

Totodată, Chicu a declarat că Igor Dodon a pierdut alegerile prezidențiale pentru că acestuia i-a fost greu să câștige.

În mod firesc, orice situație negativă în țară e asociată cu președintele. De aceea i-a fost dificil să câștige. Plus la toate, oamenii vor schimbare și vor vrea iar peste patru ani. Acesta e un proces democratic important. Noi ca societate am demonstrat maturitate. Rezultatul e important, dar pentru mine era important ca țara să treacă de alegeri, să punem punct pe 15 noiembrie, și să revenim la activitatea normală”, a declarat Chicu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker