Politic

Maia Sandu: Moldovenii își doresc alegeri anticipate

Maia Sandu: „Moldovenii își doresc alegeri anticipate.”

În cadrul unui interviu pentru Euronews, Maia Sandu a declarat că „Moldovenii își doresc alegeri anticipate pentru că actualul Parlament a demonstrat că nu lucrează pentru oameni.”

Totodată, Maia Sandu a vorbit și despre evoluția Republicii Moldova pe pe viitor atât pe plan extern, cât și plan intern.

„Avem nevoie de suport. Moldova este o țară foarte săracă. Mulți oameni sunt afectați de criză. Avem nevoie de sprijin pentru a depăși criza epidemiologică, criza economică. Ne dorim să construim o economie puternică. Ne dorim să nu mai depindem atât de mult de sprijinul internațional. Azi, însă, avem nevoie de el și sunt convinsă că îl vom avea”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că în urma celui de-al doilea tur de scrutin al prezidențialelor, candidata PAS, Maia Sandu, l-a învins pe candidatul independent, susținut de PSRM, Igor Dodon, cu 57,63%.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker