Politic

Platforma DA: Noi nu vom merge la așa zisele consultări cu așa zisul președinte

Platforma DA: „Noi nu vom merge la așa zisele consultări cu așa zisul președinte.”

Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat în cadrul unui briefing de presă susținut de Alexandru Slusari, că nu va merge la consultările lansate de președintele în exercițiu Igor Dodon cu fracțiunile parlamentare.

„În numele fracțiunii partidului și a partidului, PPDA vine cu o poziție față de propunerea unui președinte pe ducă, Igor Dodon. Dânsul ieri a facut un anunț hazardat precum că vrea sa dicute cu mai multe partide despre vizuni și perspective. Noi am avut o discuție pe interiorul partiului dar și cu liderul partidului Andrei Nastase.

PPDA nu va merge la așa zisele consultări. Instituțional nu odată am menționat că avem republică parlamentară, viziunile noastre vor fi discutate in parlament. Probabil Dodon nu a înțeles ce s-a întâmplat. Acesta mai încearcă să arate că de el încă depind mute lucruri. Parlamentul este funcțional, sper că vom avea o ședință în curând”, a susținut Slusari.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker