Util

Horoscop 6-12 februarie

Berbec: Efectele Lunii Pline din penultima zi a săptămânii se fac simțite  pe plan sentimental. Poate că reușești să câștigi inima acelui cineva de care te-ai îndrăgostit sau primeşti o veste bună în cazul în care v-ați străduit să vă măriți familia. Cert este că se întrevăd lucruri bune în raport cu copiii și/sau persoana iubită. 

Taur: Luna Plină de sâmbătă se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu cum că acest sector al vieții tale îți va capta o bună bucată din atenție săptămâna aceasta. Pregătește-te pentru orice, întrucât există posibilitatea să nu fie vorba doar de evenimente plăcute. În funcție de natura atmosferei generale de acasă îți dai seama dacă este vorba de schimbări pozitive sau nu.

Gemeni: Luna Plină de sâmbătă face în așa fel încât actualul stadiu de relație în care te regăsești cu amicii vechi, frații, surorile, verii și verișoarele să atingă apogeul săptămâna aceasta. Așadar, fie vă bucurați de momente care te încarcă de energie pozitivă, fie ajungeți să vă certați. Deznodământul nu depinde decât de voi.

Rac: Luni și marți, Luna se plimbă prin casa personalității din horoscopul tău general, indiciu cum că șarmul și carisma ta s-ar putea potența vizibil săptămâna aceasta. Așa se face că-ți poate crește exponențial numărul de admiratori/oare, se înmulțesc considerabil și șansele de a da peste persoana potrivită pentru tine ori de a recuceri un partener pe care l-a cuprins plictisul.

Leu: Luna Plină de sâmbătă îți potențează destul de mult șarmul și carisma, fapt pentru care numărul admiratorilor/oarelor tale va crește simțitor. Dacă a intervenit lipsa spontaneității în cuplu, nu-ți va fi prea greu să-l recucerești pe partener dacă acționezi săptămâna aceasta. În caz că-ți cauți jumătatea, s-ar putea să fii pe calea cea bună.

Fecioara: Din câte se pare, astrele nu-ți pregătesc nicio surpriză pe plansentimental săptămâna aceasta. Totuși, acest lucru nu înseamnă că nu ai motive să cauți să îmbunătățești relația cu membrii familiei. Aceasta s-ar putea schimba în bine dacă faci eforturi, dar dacă nu reușești să faci progrese prea mari, acest lucru s-ar putea datora celorlalți care nu se străduiesc atât de tare. 

Balanţa: Luna Plină de sâmbătă se face simțită și pe plan social. Acest sector de viață s-ar putea anima destul de mult săptămâna aceasta. Indiferent dacă pătrund persoane noi în anturajele pe care le frecventezi deja sau ești tu introdus în alte cercuri de persoane, cert este că dai peste oameni care-ți împărtășesc idealurile și viziunile. Vei avea multe de discutat cu ei și vei învăța multe.

Scorpion: Influența Lunii Pline de sâmbătă se face simțită și în casa familiei. Poate nu toate evenimentele acestei săptămâni de pe acest plan vor fi plăcute, dar cu siguranță că vor mobiliza nițel lucrurile. Adu schimbări relației cu cei dragi dacă aceasta nu merge bine și se vor rări exponențial tensiunile.

Săgetător: Luna Plină de sâmbătă te atenționează că apar schimbări în relația cu rudele apropiate ale partenerului ori cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare depărtare de casă ori chiar în străinătate. S-ar putea ca acest eveniment astral să vă aducă mai aproape, dacă ați depus eforturi în acest sens sau să vă îndepărteze și mai mult dacă nu ați reușit să restabiliți contactul. Reînnoadă conexiunile.

Capricorn: Luna Plină de sâmbătă ar putea contribui la reaprinderea flăcării pasiunii dintre tine și partener. Așadar, dacă s-a așternut plictiseala între voi doi, acum ar fi momentul potrivit să puneți în aplicare metode de a o alunga. Atâta timp cât vă implicați amândoi suficient de mult în acest demers, nu va dura mult până când veți observa schimbări de substanță pe acest plan.

Vărsător: Casa care găzduiește Luna Plină de sâmbătă face referire la viața de cuplu care se poate anima considerabil de pe urma acestui eveniment astral. Nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea persoanei iubite pot ajunge destul de aproape de a o găsi dacă ies suficient de mult și nu se dau în lături să cunoască persoane noi. Printre acestea s-ar putea ascunde omul potrivit.

Peşti: Luni, marți, dar și duminică, dragostea plutește în aer pentru tine. Lucrurile merg din ce în ce mai bine pe acest plan, tocmai pentru că astrele îți susțin orice demers de a reînvia spontaneitatea în cuplu ori de a cuceri acea persoană pe care ai pus ochii de ceva vreme încoace. Până și relația cu copiii poate avea de câștigat de pe urma acestui context astral prielnic acestui sector de viață.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker